Marknadsföring för mäklare

Mäklare? Få fler försäljningar!

Gör en intresseanmälan

Ansökan är inte bindande. För att ansluta sig till MäklarOfferter måste man vara registrerad hos Fastighetsmäklarinspektionen. MäklarOfferter förbehåller sig rätten att neka ansökningar om sökanden ej uppfyller våra kvalitetskrav. Genom att göra en intresseanmälan godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter.

Marknadsföring för mäklare – fler kunder & försäljningar

Att få in nya objekt till försäljning är essentiellt för att kunna arbeta framgångsrikt som mäklare. MäklarOfferter förmedlar varje år tusentals bostadssäljare och en majoritet av Sveriges mäklare har fått in försäljningar genom MäklarOfferter.

Mäklare? Få fler försäljningar!


MäklarOfferter är Sveriges största oberoende förmedlare av bostadssäljare till mäklarbranschen och används idag av en stor del av Sveriges mäklare. Mäklarkontor från samtliga stora mäklarkedjor, flera av landets mest exklusiva mäklare samt många mindre byråer använder sig löpande av MäklarOfferter.

MäklarOfferter förmedlar årligen en betydande del av alla bostadsförsäljningar som görs i Sverige. Alla objekt som vi förmedlar är noga kontrollerade, så det du får är riktiga bostadssäljare som ska sälja inom en snar framtid!

Våra bostadssäljare vill hitta den bästa mäklaren till sina försäljningar. Du får därför en personlig kontakt med bostadssäljarna där du kan motivera dina tjänster och arvoden.

  • Brännheta bostadssäljare - riktiga bostadssäljare som ska sälja inom en snar framtid.
  • Hög kvalitet - bekräftat försäljningsbehov.
  • Stora volymer - tusentals bostadsförsäljningar årligen.
  • Etablerad verksamhet - en majoritet av Sveriges mäklare har fått in försäljningar genom MäklarOfferter.
  • Vi rör ingen del av ditt arvode - du behåller allt.
  • Spara tid & pengar - MäklarOfferter är det billigaste och mest effektiva sättet att få in försäljningar på.
Så fungerar det
1 Anslut dig till MäklarOfferter
2 Se alla bostadssäljare som vill anlita mäklare
3 Ta in försäljningar